• امروز : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل اخبار 992اخبار امروز: 0
3

اجرای ۲۰ عنوان برنامه همزمان با هفته پدافند غیر عامل در رودان

  • کد خبر : 4338
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
اجرای ۲۰ عنوان برنامه همزمان با هفته پدافند غیر عامل در رودان

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری رودان با بیان اهمیت پدافند غیرعامل گفت: همزمان با هفته پدافند غیرعامل ۲۰ عنوان برنامه در بین اقشار مختلف در رودان اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «رودان نیوز»، حامد آزادی معاون سیاسی فرماندار رودان امروز در دومین جلسه برنامه ریزی گرامیداشت هفته پدافند غیر عامل شهرستان رودان ضمن بیان اهمیت این هفته   اظهار داشت: پدافند غیرعامل به مجموعه اقدامات غیرنظامی گفته می‌شود که برای مقابله با تهدیدات نظامی و غیرنظامی دشمن باید انجام شود تا در صورت تهدید از سوی دشمن، خسارت‌ها به کمترین حد ممکن برسد و امکان خدمات دهی به مردم در کوتاه‌ترین زمان میسر شود.
وی در ادامه با اشاره برگزاری قریب به ۲۰ عنوان برنامه در این هفته از نواخته شدن زنگ پدافند غیر عامل ،برگزاری مانور های زیستی در حوزه های کشاورزی و دام داری ، برگزاری دوره های آموزشی در سطح مدارس و دانشگاه ها، برگزاری مانور ویژه پدافند غیر عامل در مدارس، برگزاری دوره آموزشی در بین طلاب، برگزاری مانور پدافند غیر عامل در مراکز بهداشتی، برگزاری مسابقات ورزشی و هنری را برخی از برنامه این هفته عنوان کرد‌.
وی اجرای رزمایش‌های سایبری و زیستی و انرژی را از برنامه‌های مهم هفته پدافند غیرعامل در رودان دانست و افزود: رزمایش سایبری در مورد فیبر نوری و رزمایش زیستی در حوزه گیاه، انسان و دام در رودان  اجرا می‌شود.
وی با اشاره به در نظر گرفتن ۵ کارگروه تخصصی در حوزه  پدافند غیرعامل شهرستان، یادآور شد: این تعداد کارگروه هم اکنون در شهرستان رودان  با عضوی ۲۰ دستگاه و نهاد فعالیت می کنند.
حامد آزادی، فرهنگ سازی در مورد اهمیت و جایگاه پدافند غیرعامل برای اقشار مختلف را مهم‌ترین رویکرد در مورد پدافند غیرعامل در کشور عنوان کرد و ادامه داد: فرهنگ سازی تنها از راه آموزش به قشرهای مختلف میسر می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل، گفت: با توجه به اینکه دشمنان ایران اسلامی پس از ناتوانی در شکست ایران در جنگ تحمیلی، رویکرد خود را از حالت نظامی تغییر داده و به روش‌هایی روی آوردند که برای مقابله با آن‌ها نیاز به آمادگی در عرصه‌های مختلف در کشور است و به همین دلیل مقام معظم رهبری در سال ۸۲ دستور ایجاد سازمان پدافند غیرعامل را صادر کردند که باید تمام تلاش را برای تلاش این فرمان رهبر انقلاب بکار بست.
انتهای خبر / سالاری
لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=4338

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.