به گزارش پایگاه خبری تحلیلی روداننیوز؛ در دیدار فینال مسابقات لیگ برتر نونهالان هرمزگان دو تیم شاهین مهر رودان و آبفا بندرعباس در ورزشگاه شهداء کارگر بندرعباس؛ مقابل یکدیگر صف آرایی کردند.
در همان دقایق ابتدایی این مسابقه، شاگردان امیر داوری در شاهین مهر بودند که با روی کرنر ارسالی رسول خورشید و اشتباه مدافعان و دروازبان حریف موفق به گلزنی شدند، اما در ادامه بازیکنان آبفا با به تساوی کشاندن دیدار نیمه نخست را به پایان بردند.
نقطه عطف این فینال جذاب نیمه دوم آن بود جایی که به یکباره آبفا بندرعباس در با ایجاد چندین خطر بر روی دروازه شاهین ۳ بر یک پیش افتاد و شاهینیها پس از آن با ضربه سر مدافع خود حسین نجفی نتیجه را ۳ بر ۲ کردند.
اما در ادامه نماینده بندرعباس در کمال ناباوری گلهای چهارم و پنجم را هم به ثمر رساند تا همگان کار را برای شاهین مهر تمام شده ببیند.
لحظاتی بعد امیر داوری سرمربی شاهین مهر با اعتراض به تصمیمات داور با کارت قرمز مواجه شد اما از روی سکوها تیماش رل متحول کرد چند تعویض پیاپی در خط حمله و آوردن دو مدافع خود بهعنوان مهاجم نوک برای جبران نتیجه به کار بست و نقشه این مربی با آتیه تنها چند دقیقه بعد با به گلزنی حسین پروزی از روی نقطه پنالتی برای شاهین مهر اولین تاثیر خود گذاشت.
شاهینیها در هشت دقیقه وقت اضافه سراسر حمله شدند و دروازه حریف را به توپ بستند و پویا ضیاپور بود که دو بار دیگر پرواز آبفا را فرو ریخت تا موجی از شادی هواداران شاهینمهر را در بر گرفت و نونهالان شاهین مهر کامبک بیاد ماندنی خود را تکمیل کردند و به ضیافت پنالتیها رفتند.
در جدار نفسگیر پنالتیها بخت با شاهین مهر یار نبود و آنها نتیجه را ۴ بر ۲ واگذار کردند تا با ارائه یک بازی درخشان و بیاد ماندنی در عین شایسته بر سکوی نائب قهرمانی هرمزگان ایستادند.
انتهای خبر/












