• امروز : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل اخبار 992اخبار امروز: 0
0
معاون سیاسی استاندار هرمزگان:

فرمانداری رودان محل پاسخگویی به تمام شهروندان باشد

  • کد خبر : 5221
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
فرمانداری رودان محل پاسخگویی به تمام شهروندان باشد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: اگر مردم احساس کنند که مسئولان از جنس خودشان هستند و برای حل مشکلاتشان تلاش می‌کنند، اعتماد عمومی تقویت، و سرمایه اجتماعی نظام حفظ خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی رودان نیوز؛ احمد نفیسی، عصر امروز در آئین تکریم و معارفه فرماندار رودان، با تأکید بر ضرورت آگاهی از سیاست‌های تحریمی دشمنان و نقش استقامت ملی در خنثی‌سازی آن‌ها، گفت: تحریم‌ها با هدف ایجاد فشار و نارضایتی عمومی طراحی شده‌اند، اما میزان موفقیت آن‌ها وابسته به عملکرد دولت، بخش خصوصی و مردم در مقابله با این فشارهاست.

تحریم‌ها و استراتژی مقابله با آن‌ها

نفیسی با اشاره به کتاب هنر تحریم‌ها که توسط یکی از مسئولان تحریم در دولت اوباما نوشته شده و به همت مجلس شورای اسلامی ترجمه شده است، اظهار کرد: این کتاب نشان می‌دهد که نظام تحریمی آمریکا یک سازوکار مشخص دارد که توسط یک فرد مشخص هدایت می‌شود و وزارت خزانه‌داری و وزارت امور خارجه این کشور با او هماهنگ هستند.

وی افزود: ضرورت داشت که در نظام جمهوری اسلامی نیز یک فرد مشخص برای فرماندهی مقابله با تحریم‌ها تعیین شود تا همه دستگاه‌ها با او هماهنگ شوند و گزارش اقدامات خود را به او ارائه دهند.

به گفته معاون استاندار، ذهنیت تحلیل‌گر درک درستی از هدف تحریم‌ها به ما می‌دهد. وی در توضیح استراتژی تحریم‌ها بیان کرد: چکیده این کتاب این است که تحریم‌ها برای افزایش فشار اقتصادی و معیشتی بر مردم طراحی شده‌اند تا نارضایتی اجتماعی را تشدید کنند و نظام را به تسلیم وادار کنند.

نفیسی با بیان اینکه در این کتاب تحریم و استقامت دو دایره در مقابل یکدیگر تشبیه شده‌اند، گفت: اگر دایره استقامت کشور بزرگ‌تر از دایره تحریم باشد، فشارهای خارجی تأثیری نخواهند داشت. اما اگر دایره تحریم‌ها گسترده‌تر شود و استقامت کاهش یابد، فشارها اثرگذار خواهند شد. بنابراین، موفقیت در مقابله با تحریم‌ها بستگی به عملکرد دولت، مردم و بخش خصوصی دارد.

ضرورت وحدت، اولویت‌بندی و پاسخگویی به مردم

معاون سیاسی استاندار در ادامه بر لزوم اتحاد و اولویت‌بندی مسائل مهم کشور تأکید کرد و گفت: در سیاست‌های جمهوری اسلامی، توجه به اولویت‌های اصلی و کاهش مشکلات مردم در صدر قرار دارد. اگر اولویت‌ها به درستی تشخیص داده شوند، بستر سوءاستفاده دشمنان از مشکلات داخلی کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اهمیت حفظ سرمایه‌های اجتماعی نظام و برخورد مدیران با مردم تصریح کرد: مدیران باید با آگاهی، بینش، تواضع و فروتنی در کنار مردم باشند. اگر مردم احساس کنند که مسئولان از جنس خودشان هستند و برای حل مشکلاتشان تلاش می‌کنند، اعتماد عمومی تقویت می‌شود و سرمایه اجتماعی نظام حفظ خواهد شد.

تقدیر از فرماندار سابق و معرفی فرماندار جدید

نفیسی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از خدمات فرماندار سابق رودان، محسن محسنی، فرماندار جدید را فردی اهل کار، با تجربه و متواضع معرفی کرد و بیان داشت: فرماندار جدید برای خدمت آمده است و باید مصداق وفاق ملی باشد. فرمانداری نیز محل پاسخگویی به تمام شهروندان از هر جناح و قشری است.

وی در پایان تأکید کرد: فرماندار باید بتواند همه ظرفیت‌ها را کنار خود جمع کند و در مسیر توسعه شهرستان گام بردارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=5221

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.