• امروز : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل اخبار 992اخبار امروز: 0
5
فرمانده انتظامی رودان:

طرح ضربتی ارتقاء امنيت اجتماعی در رودان اجرا شد

  • کد خبر : 6703
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
طرح ضربتی ارتقاء امنيت اجتماعی در رودان اجرا شد
فرمانده انتظامی شهرستان رودان از اجرای طرح ضربتی ارتقاء امنيت اجتماعی با دستگيری بيش از صد متهم در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رودان نیوز؛  سرهنگ آقاعلی يوسف‌وند در تشريح اين خبر گفت: طرح ضربتی ارتقاء امنيت اجتماعی و آرامش در شهر به مدت ۴۸ ساعت در سطح شهرستان رودان اجرا شد.

وی افزود: در اجرای اين طرح ۵۲ نفر تبعه بيگانه غير مجاز و فاقد مجوز اقامت، ۱۰ خرده فروش و توزيع کننده مواد مخدر، ۴۲ معتاد متجاهر و ۱۱ سارق شناسايی و در عمليات‌های جداگانه دستگير شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان رودان بیان کرد: در اين طرح دو روزه ضمن کشف مقاديری انواع مواد مخدر و مشروبات الکلی خارجی و دست ساز، هزار و ۵۰۰ ليتر سوخت قاچاق و کشف يک قبضه سلاح شکاری غير مجاز، ۱۰ دستگاه خودرو شوتی فعال در قاچاق کالا و سوخت، ۴ دستگاه خودرو و ۲ دستگاه موتورسيکلت متخلف نيز شناسايی و توقيف و به پارکينگ هدايت شدند.

یوسف‌وند با تأکيد بر استمرار طرح‌های ارتقاء امنيت اجتماعی و طرح‌های پاکسازی مناطق آلوده در اين شهرستان، ضمن قدردانی از مشارکت و همکاری شهروندان با پليس در شناسايی و کشف جرائم و توليد امنيت در سطح شهرستان از آنان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه مورد مشکوک از طريق تلفن مرکز فوريت‌های ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند تا در کمترين زمان ممکن نسبت به شناسايی جرم و دستگيری مجرمان اقدام شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=6703

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.