سید حیدر موسوی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی رودان نیوز اظهار کرد: در راستای دستور قضایی ودر پی اقدامات اطلاعاتی و گشت های نظارتی ماموران انتظامی و قضایی، یک دستگاه وسیله نقلیه نیسان آبی حامل ۳هزار لیتر گازوییل قاچاق در محور برنطین شناسایی و توقیف شد.
وی افزود: با هماهنگی مقام قضایی، علاوه بر توقیف خودرو، یکی از عوامل اصلی این شبکه قاچاق نیز دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.
دادستان رودان با تاکید بر برخورد قاطع با متخلفان اقتصادی و عوامل قاچاق سوخت، خاطرنشان کرد: قاچاق سوخت به عنوان یک جرم اقتصادی، امنیت ملی و معیشت مردم را تحت تاثیر قرار میدهد و با تمام توان با آن برخورد خواهیم کرد.
موسوی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه قاچاق سوخت، مراتب را از طریق سامانه های ارتباطی دادستانی یا مراجع انتظامی گزارش دهند.
وی همچنین از ادامه تحقیقات برای شناسایی سایر اعضای این شبکه خبر داد و گفت پرونده این متهمان در حال تکمیل و رسیدگی است.
انتهای خبر/












