• امروز : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل اخبار 992اخبار امروز: 0
1
دادستان رودان هشدار داد؛

قاطعیت دستگاه قضایی رودان در مقابله با تعرض به رودخانه‌ها

  • کد خبر : 9366
  • ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
قاطعیت دستگاه قضایی رودان در مقابله با تعرض به رودخانه‌ها
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رودان با تأکید بر صیانت از حقوق عامه، نسبت به هرگونه زمین‌خواری، تصرف غیرقانونی و ساخت‌وساز در بستر و حریم رودخانه‌ها هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رودان‌نیوز؛ سید حیدر موسوی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رودان، با اشاره به اهمیت حفظ بستر و حریم رودخانه‌ها اظهار کرد: هرگونه تصرف، تغییر مسیر آب، دیوارکشی، خاک‌ریزی یا احداث بنا در بستر و حریم رودخانه‌ها بدون اخذ مجوزهای قانونی، مصداق بارز تضییع حقوق عامه بوده و طبق قوانین جاری کشور جرم محسوب می‌شود.

وی با هشدار به متخلفان افزود: دستگاه قضایی شهرستان رودان در راستای دفاع از حقوق عمومی، بدون هیچ‌گونه مسامحه‌ای نسبت به شناسایی متصرفان، صدور دستور رفع تصرف، اعاده وضع به حال سابق و اعمال مجازات‌های قانونی اقدام خواهد کرد و هیچ فرد یا نهادی مجاز به تجاوز به منابع طبیعی و انفال نیست.

دادستان رودان حفظ بستر و حریم رودخانه‌ها را یک ضرورت قانونی، اجتماعی و زیست‌محیطی دانست و تصریح کرد: این موضوع ارتباط مستقیمی با امنیت جانی و مالی شهروندان، پیشگیری از وقوع سیلاب‌ها، حفاظت از محیط زیست و صیانت از منابع آبی دارد و هرگونه کوتاهی در این زمینه به معنای نادیده گرفتن حقوق عمومی مردم است.

موسوی در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی شهرستان رودان با همکاری ادارات منابع طبیعی، امور آب و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، با پدیده زمین‌خواری و تصرف بستر رودخانه‌ها به صورت مستمر و جدی برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق مراجع قانونی گزارش دهند تا از بروز خسارات جبران‌ناپذیر جلوگیری شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=9366

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.