• امروز : سه شنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026
کل اخبار 1246اخبار امروز: 1
2
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای رودان خبرداد:

آغاز عملیات لکه‌گیری آسفالت در محور رودان – بندرعباس

  • کد خبر : 9719
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۸:۱۲
آغاز عملیات لکه‌گیری آسفالت در محور رودان – بندرعباس
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان رودان گفت: عملیات لکه گیری محور رودان به بندرعباس با هدف بهبود کیفیت راه، افزایش ایمنی تردد و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به کاربران جاده‌ای در نقاط آسیب‌دیده این محور در حال اجرا است.

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی رودان‌نیوز؛ آرش زاور رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان رودان از اجرای عملیات لکه‌گیری آسفالت در محور رودان – بندرعباس خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت این محور ارتباطی اظهار کرد: عملیات لکه‌گیری آسفالت با هدف ارتقای ایمنی تردد، بهبود سطح سرویس‌دهی راه و افزایش رضایتمندی کاربران جاده‌ای، در نقاط آسیب‌دیده این مسیر در دستور کار قرار گرفته و هم‌اکنون در حال اجرا است.

زاور افزود: این اقدامات در راستای نگهداری مستمر راه‌ها و کاهش خطرات احتمالی ناشی از خرابی سطح آسفالت انجام می‌شود و تلاش شده است با برنامه‌ریزی مناسب، کمترین اختلال در تردد وسایل نقلیه ایجاد شود.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان رودان در پایان تأکید کرد: اداره راهداری به‌صورت مستمر وضعیت محورهای مواصلاتی این شهرستان را رصد کرده و اجرای عملیات بهسازی، لکه‌گیری و ایمن‌سازی راه‌ها را به‌عنوان اولویت کاری خود دنبال می‌کند.

لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=9719

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.