• امروز : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل اخبار 992اخبار امروز: 0
1

اعزام ۱۲۰ نفر از دانش آموزان رودان به راهیان نور

  • کد خبر : 4772
  • ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۶
اعزام ۱۲۰ نفر از دانش آموزان رودان به راهیان نور

جانشین ناحیه مقاومت بسیج رودان گفت: ۱۲۰ نفر از دانش آموز پسر این شهرستان در قالب اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «رودان نیوز»؛ سرهنگ دوم  پاسدار محمد ماهری روز سه شنبه   ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ همزمان با ولادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) در آیین اعزام این دانش آموزان اظهار کرد: دانش‌آموزان در این اردو به مدت  ۶ روز به عنوان الگوی پیشرفت انقلاب اسلامی از یادمان شهدای شلمچه، اروندرود، هویزه و فتح المبین دیدن می ‌کنند.

 

وی با بیان اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء و انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل‌های آینده، وظیفه‌ ملی و دینی است، تاکید کرد: برگزاری اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی بسترساز ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است.

 

وی اردوهای راهیان نور را یکی از اقدامات بزرگ فرهنگی در کشور دانست که در هیچ برهه تاریخی نظیر ندارد و مسولان باید برای تقویت و بهره بندی بیشتر جوانان از این ظرفیت استثنایی تلاش بیشتری داشته باشند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=4772

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.