• امروز : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل اخبار 992اخبار امروز: 0
1
امام جمعه رودان:

مسئولان در جنگ روایت‌ها هوشمندانه عمل کنند/ عبور از بحران خشکسالی نیازمند عزم همگانی و همدلی ملت و دولت

  • کد خبر : 5519
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
مسئولان در جنگ روایت‌ها هوشمندانه عمل کنند/ عبور از بحران خشکسالی نیازمند عزم همگانی و همدلی ملت و دولت
امام جمعه رودان گفت: مذاکرات غیر مستقیم همواره بین ایران اسلامی و آمریکا بوده است و این برجسته‌سازی محصول جنگ روانی آمریکایی‌ها برای نشان دادن دست برتر است که مسئولان در جنگ روایت‌ها باید هوشمندانه عمل کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رودان نیوز؛ حجت‌الاسلام محمد بارانی ظهر امروز در نمازجمعه عبادی سیاسی رودان با اشاره به خشکسالی سال‌های اخیر اظهار کرد: برای عبور از خشکسالی نیازمند یک عزم همگانی و همدلی مردم و دستگاه‌های اداری هستیم که مهم‌ترین مولفه آن مدیریت درست منابع موجود آبی است.

وی در تبیین وظایف مردم و دولت در مدیریت منابع آبی کشور افزود: مردم با صرفه جویی و استفاده بهینه در بخش خانگی و کشاورزی و اداره آبفا با اصلاح شبکه‌های فرسوده و ترکیدگی‌های فراوان لوله‌ها در محلات شهر و روستا، قراردادن تشویقی مناسب و معقول برای مردم وتوسعه و بهره برداری سریع از شبکه فاضلاب  می‌توانند در مدیریت این بحران نقش آفرینی کنند.

امام جمعه رودان با انتقاد از احداث صنایع انرژی بر و آب بر مکان‌های نامناسب عنوان کرد: دولت محترم باید با لحاظ خشکسالی بر احداث صنایع در مکان مناسب خود توجه جدی داشته باشد‌.

وی با قدردانی از واکنش انقلابی رئیس جمهور محترم در عزل معاون پارلمانی گفت: اقدام دکتر پزشکیان به جا و در راستای مبانی انقلاب بود و قطعا در حاکمیت اسلامی بین مردم و مسئولین در محدودیت‌هایی تفاوت هست لذا مسئولین در شرایط سخت معیشتی مردم حق ندارند زندگی اشرافی و مسافرت‌های اینگونه و برخی تفریح های حتی حلال  داشته باشند.

حجت‌الاسلام بارانی با تسلیت شهادت حضرت حمزه(ع) و رحلت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: ایشان از شخصیت‌های بزرگ و گمنام تاریخ هستند که سبک زندگی و زیست مومنانه این دو بزرگوار می‌تواند الگویی مناسب برای جامعه ما باشد.

خطیب نمازجمعه رودان با اشاره به افتتاح ساختمان حوزه علمیه خواهران رودان به همت نماینده محترم ولی فقیه در استان و مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران گفت: دو حوزه علمیه برادران و خواهران با همت علمای دلسوز در سطح شهرستان رودان با فضا، امکانات مناسب و اساتید خوب احداث شده که یک فرصت عالی برای آموزش و تربیت طلاب علوم دینی جهت مرزبانی از حریم اسلام و تشیع است که امیدوارم با استقبال و راهنمایی خانواده‌ها شاهد حضور جوانان در این مراکز علوم دینی باشیم تا راه علمای بزرگی مانند آیت‌الله جاودان و آیت‌الله عبادی‌زاده تا علمای جوانی فرهیخته‌ای که امروز در مناصب مختلفی از امامت جمعه تا مساجد و ادارات در حال خدمت هستند استمرار یابد.

حجت‌الاسلام بارانی با اشاره به مذاکرات بین ایران و آمریکا در عمان تصریح کرد: مذاکرات غیر مستقیم همواره بین ایران اسلامی و آمریکا بوده است و این برجسته سازی محصول جنگ روانی آمریکایی‌ها برای نشان دادن دست برتر است که مسئولان در جنگ روایت‌ها باید هوشمندانه عمل کنند.

وی با اشاره به اعمال نظر طرف ایرانی در کیفیت و محتوای مذاکرات خاطر نشان کرد: مذاکرات غیرمستقیم و در موضوع هسته‌ای و در سطح وزارت خارجه و بر خلاف نظر آمریکایی‌ها در عمان برگزار خواهد شد که قطعا آزمون و فرصتی برای آنها جهت رفع بی اعتمادی تاریخی ملت ایران است که اگر منطقی و صادقانه عمل کنند قطعا ملت ایران هم بر تعهدات خود خواهد ایستاد و از آن استقبال خواهد کرد و الا ملت بزرگ ایران اهل قبول تحکم و زورگویی نبوده و نخواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=5519

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.