• امروز : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل اخبار 992اخبار امروز: 0
4
استاد حوزه علمیه خواهران رودان:

دهه کرامت، دهه‌ تجلی نور و مهربانی است

  • کد خبر : 6140
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
دهه کرامت، دهه‌ تجلی نور و مهربانی است
استاد حوزه علمیه نرجسیه(س) رودان گفت: شیعیان در دهه کرامت با بهره‌گیری از سیره امام رضا(ع) و حضرت معصومه سلام‌الله علیها می‌توانند مهربانی را به یکدیگر ارزانی دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رودان نیوز؛ آمنه جراره بیان کرد: دختر بودن یک امتیاز و موهبت الهی است. خداوند متعال زمانی که خواست بزرگ‌ترین موهبت را به پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و آله و سلم) عطا کند، حضرت فاطمه زهرا(س) را به وی عطا نمود.

استاد حوزه با استناد به روایات معصومین (علیهم‌السلام)، دختران را برکت، رحمت، ریحانه خواند و افزود: دختران با الگوگیری از حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت معصومه (س) می‌توانند نقش‌آفرینان تمدن نوین اسلامی باشند.

وی ضمن اشاره به ظرفیت ویژه دختران در تأثیرگذاری بر اطرافیان تصریح کرد: خداوند در وجود دختران، ظرافت‌هایی قرار داده که می‌توانند مسیر زندگی اطرافیان خود را به سمت درست هدایت تغییر دهند.

جراره بیان کرد: میلاد حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) و امام رضا(ع) فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و نشر معارف ناب اسلامی است.

وی ضمن تأکید بر اینکه حضرت فاطمه معصومه(س) باایمان و دانش بی‌نظیر خود، الگوی کامل عفاف، علم و کرامت برای دختران و زنان مسلمان است، افزود: امام رضا(علیه‌السلام) نیز با سیره محبت‌آمیز و علم گسترده خود، نمونه‌ای کامل از امام مهربانی و عقلانیت دینی برای همهٔ مسلمانان هستند.

جراره خاطرنشان کرد: دههٔ کرامت، یادآور این پیام بزرگ است که با تمسک به اهل‌بیت(علیهم‌السلام) می‌توان مسیر سعادت فردی و اجتماعی را با نور ولایت روشن ساخت.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=6140

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.