• امروز : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
کل اخبار 992اخبار امروز: 0
2
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه رودان:

هفته دفاع مقدس، یادآور مقاومت ملت ایران و رسوایی کشورهای غربی است

  • کد خبر : 7761
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۷:۴۶
هفته دفاع مقدس، یادآور مقاومت ملت ایران و رسوایی کشورهای غربی است
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه رودان گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی است برای مرور حماسه‌آفرینی ملت ایران در برابر تجاوز بعثی و هم‌زمان یادآوری نقش پنهان و آشکار قدرت‌های غربی در حمایت از رژیم صدام؛ حمایتی که نه تنها به طولانی‌تر شدن جنگ و افزایش تلفات انسانی انجامید.

حجت‌السلام یاسر خواجه‌بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی رودان نیوز‌ ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء و رزمندگان با اشاره به نقش خیانت‌های آمریکا و سه کشور اروپایی در دفاع مقدس اظهار کرد: در طول جنگ تحمیلی ایران و عراق(۱۳۵۹–۱۳۶۷)، جمهوری اسلامی ایران با تهاجم گسترده رژیم بعثی صدام حسین مواجه شد و اما آنچه کمتر مورد توجه قرار گرفته، حمایت‌های آشکار و پنهان قدرت‌های غربی از رژیم بعث در این جنگ است؛ این حمایت‌ها نه تنها به طولانی‌تر شدن جنگ و افزایش تلفات انسانی منجر شد، بلکه نشان‌دهنده سیاست‌های دوگانه و منافقانه کشورهای غربی در قبال ایران بود.

وی افزود: آمریکا در ابتدا با اعلام بی‌طرفی، در عمل به حمایت از رژیم بعث پرداخت و این حمایت‌ها شامل ارسال اطلاعات ماهواره‌ای، کمک‌های مالی، فروش تسلیحات و مواد شیمیایی به عراق بود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه رودان ادامه داد: آمریکا با استفاده از شرکت‌های واسطه، تسلیحات و مواد شیمیایی را به عراق ارسال می‌کرد تا از تحریم‌های بین‌المللی عبور کند و این اقدامات در حالی صورت می‌گرفت که رژیم بعث از سلاح‌های شیمیایی علیه نیروهای ایرانی استفاده می‌کرد.

حجت‌الاسلام خواجه‌بهرامی گفت: فرانسه یکی از مهم‌ترین تأمین‌کنندگان تسلیحات برای رژیم بعث بود که این کشور علاوه بر فروش جنگ‌افزارهای پیشرفته، در ساخت تأسیسات هسته‌ای در عراق نیز مشارکت داشت و همکاری‌های فرانسه با رژیم بعث به حدی بود که برخی تحلیل‌گران آن را به «دوستی استراتژیک» تشبیه کرده‌اند.

وی بیان کرد: بریتانیا و آلمان غربی نیز در زمینه‌های مختلف به رژیم بعث کمک می‌کردند و این کمک‌ها شامل تأمین فناوری‌های دوگانه، تجهیزات راداری و اطلاعات ماهواره‌ای بود که این کشورها با دور زدن قوانین داخلی خود، تسلیحات و فناوری‌های حساس را به عراق منتقل می‌کردند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه رودان افزود: در حالی که کشورهای غربی در ظاهر از ایران به عنوان قربانی جنگ حمایت می‌کردند، در عمل به حمایت از رژیم بعث ادامه می‌دادند و سیاست‌های دوگانه نشان‌دهنده عدم صداقت و منافع‌گرایی غرب در قبال ایران بود و غرب با حمایت از رژیم بعث، به دنبال تضعیف انقلاب اسلامی و جلوگیری از گسترش نفوذ ایران در منطقه بود.

حجت‌الاسلام خواجه‌بهرامی خاطرنشان کرد: حمایت‌های غرب از رژیم بعث در جنگ تحمیلی، نه تنها به طولانی‌تر شدن جنگ و افزایش تلفات انسانی منجر شد، بلکه نشان‌دهنده سیاست‌های دوگانه و منافقانه کشورهای غربی در قبال ایران بود و اقداماتشان، درس‌هایی برای سیاست‌مداران و دیپلمات‌های ایرانی در مواجهه با قدرت‌های جهانی به همراه دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://roodannews.ir/?p=7761

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.